Spring naar hoofd-inhoud

Letselschade in het buitenland

Bent u als Belg betrokken bij een ongeval in Nederland?

In een grensregio als Zeeuws-Vlaanderen rijden veel Belgische automobilisten. De kans bestaat dat u betrokken raakt bij een ongeval. Schade aan de auto is vervelend, maar wat als er ook nog sprake is van letsel? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Sabien Binkhorst LSA.

Bent u als Nederlander betrokken bij een (ski)ongeval in het buitenland?

De laatste jaren is het aantal verkeersongevallen in het buitenland waarbij Nederlanders betrokken zijn fors toegenomen. Ook is er een flinke stijging van het aantal ski ongevallen met ernstig letsel. Bij een ongeval in het buitenland is het de vraag welk recht van toepassing is. Elk land heeft zijn eigen rechtsregels. Een letselschadezaak met internationale aspecten vergt expertise.

Internationale aspecten bij letselschade

Sabien Binkhorst LSA heeft veel ervaring in het afwikkelen van (zware) letsel- en overlijdensschades met internationale aspecten. Via het internationale netwerk Peopil (de Pan European Organisation of Personal Injury Lawyers, de Europese organisatie voor letselschade advocaten) heeft zij directe contacten met gespecialiseerde advocaten in diverse landen.

U kunt voor vragen over toepasselijk recht en de vergoeding van uw letselschade in Nederland, België of elders vrijblijvend contact opnemen.